Namještaj za privatne prostore

Kuhinje

 

Ako želite da Vam se ideja u najsitnijim detaljima realizira u vlastitom životnom prostoru, obratite nam se s povjerenjem. Nudimo Vam mogućnost odabira različitih kuhinjskih fronti. Fronte od oplemenjenih iverala, mdf ploča za lakiranje u mat, polumat i visoki sjaj obradi, furniranih iverica i furniranih medijapana, acryla te fronti od masivnog drveta.

 

good-mood-kuhinje
ormar po mjeri

Ormari

 

Ormare koje Vam možemo ponuditi u potpunosti mogu odgovoriti na sve zahtjeve Vašeg prostora. Klasični samostojeći ormari izrađeni od oplemenjenih iverala; klasični samostojeći ormari s kliznim vratima unutar ormara ili samostojeći ormari za retro prostore sa frontama od masiva, tj. frontama sa ukladama, varijante su kojima se može  udovoljiti različitim karakterima prostora. Ako Vam je važno iskoristiti svaki centimetar doma nudimo Vam ugradbene ormare s kliznim vratima  koji se protežu od poda do stropa te od zida do zida. A tamo gdje prostor dozvoljava nudimo i mogućnost izvođenja tzv. walk in ormara čime se postiže maksimalna iskorištenost prostora i jednostavnost u njihovoj primjeni.

 

ormar po mjeri

Spavaće i dječje sobe

 

Nakon užurbanog i stresnog dana, spavaća soba, kao najintimnija prostorija Vašeg doma, trebala bi Vam pružiti kutak u kojem ćete se moći opustiti i pobjeći od svakodnevice. Ako je napravljena prema Vašim željama i potrebama, Vi ćete se osjećati kao da imate svoju “stress free” oazu kojoj ćete se rado vraćati na kraju svakog dana.

Spavaca soba po mjeri rijeka
dnevni boravak po mjeri

Dnevni boravak po mjeri

 

Dnevni boravak je mjesto gdje se opuštate, družite, provodite vrijeme s obitelji i prijateljima. To su razlozi zbog kojih bi dnevni boravak trebao odražavati Vaš stil i slijediti Vaše potrebe. Bez obzira, da li je riječ o klasici ili modernom dizajnu, kompletan namještaj za dnevni boravak proizvodimo od najmodernijih materijala, s najkvalitetnijim okovima. Ako želite prostor u kojem ćete se Vi, Vaša obitelj i prijatelji osjećati ugodno, ali koji će ujedno biti i funkcionalan za svakodnevni život obratite nam se sa povjerenjem.

dnevni boravak po mjeri

Kupaonice

 

Kupaonice su najčešće najmanje prostorije u Vašem domu, ali nama veličina prostorije nije zapreka u izražavanju Vašeg stila i osobnosti. Intimni kutak kao što je kupaona u potpunosti možemo opremiti prema svim Vašim uputstvima, pri čemu nudimo različite varijante ugradbenih ormarića za umivaonike, ormarića za kozmetiku, ogledala, ormara sa ugradbenim košarama za rublje, ormara za ugradbene ili samostojeće perilice i sušilice rublja i puno toga drugog. Kod kupaonica, s obzirom na vlagu, posebno vodimo računa o izboru i kvaliteti materijala pri izradi namještaja kako bi spriječili mogućnost zadržavanja vlage.

good-mood-kupaonice
good-mood-klizne-stijene

Klizne stijene

 

Klizne stijene se najčešće koriste za  pregrađivanje prostorija s ciljem povećanja iskoristivost Vašeg životnog prostora. Najčešće se koriste kao pregrade između kuhinje i blagavaonice ili dnevnog boravka, dnevnog od radnog prostora ili prostora za spavanje. Pri izradi kliznih pregradnih stijena koristimo kvalitetne aluminijske profile i vodilice, pri čemu postoje razne mogućnosti ispuna kao što su: iverali; stakla; ogledala; lakirane ispune i dr.

good-mood-klizne-stijene